Scrubmaster B120 R

Scrubmaster B120 R er designet for å møte de høyeste krav når det kommer til rengjøring av kjøpesentre, produksjonshaller og høyt belastede områder.

TVX TS1300

Feiemaskinene i TS 1300-serien er utstyrt med uavhengig motorstyring, lave sidebørster, hovedbørstevalse og filtreringssystem som renses automatisk.

TVX T55 BT

T55 BT er en enkel, pålitelig og kostnadseffektiv gulvvasker. Det perfekte valg til f.eks. skoler, sykehus, kjøpesenter og offentlige bygninger.

Gaomei GM-1000

Gaomei GM1000 er rask og effektiv og er liten nok til å kunne komme inn i en heis. Manøverdyktig nok til å komme inn i alle hjørner og kroker.

TVX T35

TVX gir deg rengjøringskapasitet og fleksibilitet som en stor gulvvaskemaskin, men den er bygget inn i en liten og hendig maskin som er enkel å betjene og effektiv i bruk.

Et rent vann som spiser smuss

Vann som ikke inneholder klor, kalk, ioner, salt eller andre mineraler blir aktivt og suger til seg smuss på en magisk måte.

Hako Scrubmaster B30

Scrubmaster B30 er en rask og effektiv kombiskuremaskin for mindre og mellomstore arealer.

Hako Sweepmaster M600

Sweepmaster M600 er en robust manuelldrevet feiemaskin med en kapasitet inntil 2.300 m/time.

Gaomei Mini

GM-R gulvvaskeren øker arbeidskomforten markant sammenlignet med en gå-bak-maskin. Perfekt til rengjøring på lager og produksjonslokaler.

TVX T90

Sitte-pågulvvaskemaskinen T90 gir kommersielle brukere profesjonelle rengjøringsløsninger for større arealer.