Nilfisk VP300 HEPA

kr1 787 eks-mva

Solid, kompakt og holdbare støvsuger med Hepa filter.

Produktnummer: 107414284 Kategori:



Beskrivelse

Nilfisk VP300 er en solid konstruerte og holdbar profesjonell tørr støvsuger. Den er utviklet til å utføre oppgaven dag etter dag. Perfekt til rengjøring av kontorer, hotellrom, butikker og lignende områder med lette til middels store rengjøringsbehov.

Nilfisk VP300 gir deg et filtreringsnivå helt i topp, takket være HEPA 13 utblåsningsfilteret. Det er med på å sikre høy luftkvalitet i det område hvor det blir gjort rent.

  • Klassens beste kapasitet, hvilket betyr at du bruker mindre tid på å skifte støvsugerpose
  • En vekt på kun 5 kg, som gjør det lett å flytte støvsugeren rundt
  • Lavt lydtrykksnivå fra 58 dB(A) gjør støvsugeren velegnet til rengjøring på dagtid
  • Effektiv filtrering med HEPA 13 utblåsningsfilter
  • Sikker oppbevaring av tilbehør og ledning, så det er enkelt å komme til
  • Avtagbar orange ledning på

Pålitelig og bærekraftig

Nilfisk VP300 er godt bygget og kan stole på for pålitelig og konsekvent service gjennom tusenvis av kommersielle rengjøringsjobber. Materialer som brukes til dens holdbare konstruksjon er også fullstendig resirkulerbare, det samme er alle komponentene.

Denne Nilfisk kommersielle HEPA-støvsugeren utnytter redusert, mer effektivt energiforbruk ved 900W, samtidig som den gir kraftig rengjøring. Dens lave støy (69dB) gjør den ideell for en rekke miljøer.

Filtrering

HEPA-filtrering gir rensing av partikler ned til 0,3 mikron med 99,97 % effektivitet. Nilfisk VP300 inkluderer også et vaskbart filter og et motor filter for å redusere støvutslipp.

Nedlastninger

Brosjyre

Datablad

Tilbehør