Den nye vakuumløsningen for mekanisk industri

Den nye vakuumløsningen for mekanisk industri

OILVAC 130 er det manglende leddet som fullfører det mest komplette utvalget av støvsugere for mekanisk industri.

Vi slutter aldri å lytte til dine forespørsler og behov. Vår siste innovasjon er den perfekte for de som trenger en lett og kompakt maskin med stor kapasitet for rengjøring av maskinverktøystanker. Den siste nyheten til DU-PUY er spesialdesignet for å integreres i mekaniske verksteder.

Det siste tilskuddet til DU-PUY-produksjonstradisjonen

Den splitter nye Oilvac 130 støvsugeren er tilgjengelig i to versjoner, med eller uten uavhengig utløpspumpe, som lillebroren (OIlvac 100) er den laget av solid lakkert stål  og tåler slitasje forårsaket av oljer og emulsjoner. Vognen har blitt fullstendig redesignet for å sikre større stabilitet og ergonomi ved fjerning av beholderen. I motorhodet er det 3 kraftige enfasemotorer som er i stand til å frigjøre en kraft som er nyttig for oppsuging av olje og metallspon. På bare 90 sekunder vil du kunne støvsuge og fjerne 130 liter væske blandet med spon. Suget blokkeres automatisk når flyteanordningennår maksimumsnivået, vil en praktisk varsellampe plassert på motorhodet indikere når grensen er nådd.

Et funksjonelt oppsamlingssystem er designet for å tillate deg å filtrere og separere det sugde materialet umiddelbart. Stålsilkurvgitteret tillater oppsamling av opptil 30 liter metallspon. PPL-filteret (standard i pumpeversjonen) holder på opptil 10 kg av det fineste metallstøv. Tanken rommer opptil 90 liter renset kjølevæske , klar til å returneres til arbeidstankene.

For å fremskynde rengjøringen av tankene har vi laget en pumpeversjon der vi har lagt til, inne i beholderen, en uavhengig utløpspumpe som kan slippe ut opptil 100 liter olje og smøremidler per minutt. Vårt system med uavhengig pumpe lar deg tømme og suge samtidig, noe som tillater en kontinuerlig rengjøring av maskinverktøyene dine.

Den beste allierte for metall bearbeidings industrien

Vi har jobbet side om side med mekaniske verksteder i mer enn 50 år, vi forstår at maskinstans betyr tapt fortjeneste. Vår Oilvac 130 lar deg minimere tiden det tar å støvsuge og utføre service på CNC-maskinene dine :

  • Elektronisk flottør for automatisk å stoppe suget når beholderen er full
  • Rask og enkel tømming av oljer og emulsjoner ved hjelp av en tømmeventil eller ved hjelp av en uavhengig elektrisk pumpe med 100 l/min utløpskapasitet
  • Gitterkurv for enkel avhending eller gjenvinning av de sugde flisene
  • 300 mikron PPL-filter som standard (Oilvac 130P) for høy filtreringskapasitet
  • Kompakte mål: kun 70 cm x 62 cm x 144 cm !

Reduserer vedlikeholdskostnadene og forbedrer effektiviteten til produksjonsanlegget ditt

Vi har en lang tradisjon for å jobbe side om side med mekaniske entreprenører og vi har designet Oilvac 130 med dine råd og forslag i tankene. Resultatet er et rengjøringsverktøy som vil gi deg mulighet til å spare tid og penger på vedlikehold av maskinverktøy og gjenkjøp av oljer og emulsjoner til maskineringsoperasjonene dine.