Fiorentini I115 Kombinasjonsmaskin

Fiorentini I115 Kombinasjonsmaskin

Kombinasjonsmaskiner

Er ideelle for ulike tunge rengjøringsoppgaver der det trengs robusthet og stor ytelse. Å kombinere feie og vaske i samme arbeidsoppgave sparer tid og gir en meget høy rengjøringsgrad uansett om det er i et produksjonsanlegg, et parkeringsanlegg, flyplass, kjøpesenter eller et annen sted med krevende rengjøringsoppgaver. Med separat feie- og vaskefunksjon holdes smusset tørt, og man unngår vann i smussbeholderen. Det sikrer økt produktivitet og mindre vedlikehold for såvel operatør som for eier. Lavere samlede eierkostnader.  Fiorentini I115 er tilgjengelig i tre varianter, LPG, Diesel og batteri. Kompakt design og full oversikt for brukeren.

Bygget for å vare!

Fierontini I115 er en meget robust og enkel maskin. Rammen er bygd opp i industriell rustfritt stål som gjør den motstandsdyktig mot skader og rust. Fierontini industrielle renholdsmaskiner er kjent for sitt enkle design og holdbare konstruksjon, og tilbyr uovertruffen verdi for deg som kunde.

Nøkkeltall I115

Tank-/vann kapasitet på 210 liter

Feie beholder på 210 liter

Vaske bredde 115 cm

Feie bredde på hele 145 cm

LxBxH: 2100 x 1450 x 1850 cm

Børste trykk: Opptil 180 kg

Diesel, LPG eller batteri versjon

Kapasitet opp til: 6900-8500 m2/t

Snu radius på kun 190 cm

Fiorentini I115 Sidebilde
Enkel tømming av feiebeholderen

Høy tømming av feiebeholderen

Å kunne tømme innholdet i feie beholderen i en søppel kontainer har mange fordeler, blant annet: Den automatiske høy tømmingen sparer tid og operatøren kommer ikke i kontakt med det oppsamlede skitten. Feie beholderen på Fierontini I115 er på hele 210 liter og er utstyrt med et stort panel filter med automatisk filterrister. Dette sikrer støvfri feiing av store mengder støv og større partikler.

Maskinen er utstyrt med front feie system. Det vil si at støvet-/skitten føres fremover i feie beholderen. Dette er den anbefalte løsningen når det gjelder å feie store mengder støv og større partikler.

Enkel å servicere.

Maskinens enkle design og pålitelige kvalitet gjør den enkel å bruke og servicer. Hele skittenvannstanken kan tippes bakover for enkel tilgang. Når tanken er vippet ned har man tilgang til flere servicepunkter. Skittenvannstanken tippes uavhengig av rentvannstanken for enkel rengjøring. Enkel tilgang til batterikassen.

Fiorentini I115 er utstyrt som standard med “batteri rulle” som gjør det enkelt å ta ut hele batteri kassen. Det er derfor fult mulig å utstyre maskinen med et ekstra batteri som enkelt skiftes ut. Dette øker batteri kapasiteten vesentlig.

Enkel å servicere
Enkel tilgang til vaskebørstene

Kraftig vaskeagregat.

Fierontini I115 er utstyrt med et kraftig disk børste dekke. Disk børster er populær i de fleste applikasjoner der generell rengjøring er et problem. Velg mellom mange hardhets grader. På en disk maskin kan man også sette på pad holder for å kunne bruke forskjellige pads. Børste trykket er på opptil 180 kg. Noe som gir et ekstremt vaskeresultat. Børste dekket kan også side forflyttes elektronisk for å komme bedre inn til kantene.