Fiorentini Deluxe 50E/VAP

Fiorentini Deluxe 50E/VAP

Gulvvaskemaskin med dampfunksjon

Fiorentini Deluxe 50E/VAP er en allsidig renholdsmaskin tilpasset arbeid med ulike typer harde gulvbelegg. Et unikt kjennetegn ved maskinen er kombinasjonen av funksjonen til å vaske gulv og en dampgenerator. Denne funksjonen utvider funksjonaliteten til teknikken betydelig.

Funksjonene til dampgeneratoren lar deg utføre følgende oppgaver

Funksjonene til dampgeneratoren lar deg utføre følgende oppgaver:

  • Utfør sanitær og hygienisk rengjøring av overflater – varm damp ødelegger bakterier, noe som gjør offentlige rom tryggere når det gjelder spredning av virussykdommer.
  • Rengjør selv den vanskeligste områdene – damping i kombinasjon med påvirkning av en skure børste gjør det mulig å fjerne selv den vanskeligste forurensningen som har spist seg inn i en overflate.
  • Skånsomt vedlikehold av belegg – eksponering for damp reduserer risikoen for skade på belegg og forlenger levetiden til underlaget, selv i rom med aktiv gjennomgangstrafikk.
  • Dreper 99.99% av bakterier uten bruk av kjemikaler.

Dermed kombinerer Fiorentini Deluxe 50E/VAP fordelene som er tilgjengelige for profesjonelle gulvmaskiner og utstyr for dampende overflater. Denne kombinasjonen forenkler drift og gir et optimalt rengjørinsgresultat. 

 Når du rengjør med damp, er det ikke behov for å skylle, og det er ikke igjen spor etter rengjøringsmidlet. Ved å bruke damp (150 ° C) oppnås også en lokal termisk desinfeksjon. Den kjemiske rense effekten erstattes av den termiske.

Dampfunksjonen aktiveres av brukeren
Optimal for vask og rengjøring av gulv

Bruksområder

Overflate behandlings teknologien som brukes i Fiorentini Deluxe 50E/VAP-maskinene er designet for å fungere med harde mineral belegg.  Optimal for vask og rengjøring av gulv med natur-/kunst stein, betong, fliser, polymer gulv og andre harde gulv.

Den kan brukes som et universal verktøy for daglig rengjøring eller for punkt rensing av overflater med gammelt smuss som er vanskelig å fjerne. Ved å kombinere virkningen av damp og vaske børstens sirkulære bevegelser kan du sikre høy rengjørings kvalitet.

Fiorentini Deluxe 50E/VAP er ypperlig til rengjøring av gulv i kjøpesentre, skoler, sykehus, klinikker og andre offentlige institusjoner der det kreves et høyt nivå av renslighet og sanitær sikkerhet.

eksternt damp-/suge tilbehør

Fiorentini Deluxe 50E/VAP er basert på den veletablerte Deluxe 43B-modellen, hvis funksjonalitet er utvidet og supplert med bruk av en dampgenerator

Gulvrengjøring utføres med en skure børste som fjerner smuss under rotasjon og slipende virkning på overflaten. Dampgeneratoren tilfører damp både til selve børsten under drift og til suge nalen. Dette forbedrer effektiviteten ved hygienisk gulv rengjøring. I tillegg har dampgeneratoren utstyrt med et eksternt damp-/suge tilbehør for arbeid med tekstilmaterialer, tepper, møbler som krever damping.

Damp generator enheten er utstyrt med en kjele i rustfritt stål, som i stor grad forlenger levetiden til utstyret. Damp temperaturen når +160C, noe som er nok for effektiv ødeleggelse av bakterier. Kjelen tåler temperaturer opp til 360C, noe som eliminerer muligheten for overoppheting av utstyr selv ved langvarig bruk av utstyr. 

Under drift går overflaten som skal rengjøres gjennom flere stadier av damp behandling som effektivt ødelegger forurensningen. 

Dampfunksjonen aktiveres av brukeren om nødvendig. Dette lar deg redusere slitasje perioden for utstyr betydelig. Tiden for oppvarming av vann overstiger ikke et minutt.

Ønsker dere å vite mer om Fiorentini Deluxe 50E/VAP, tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800.