Helse og sykehus renhold

De høye standardene for hygiene i helsevesenet har ikke rom for kompromisser. På den annen side må rengjøringen selvfølgelig utføres så effektivt som mulig.
Våre rengjørings konsepter for alle typer helsetjenester er effektive og veldig økonomiske. Målet er å minimere spredningen av bakterier.

For hver type rom har vi utviklet et passende, tilpasset rengjøringssystem.

Systemene er enkle å implementere ved hjelp av vår kunnskap og vårt store utvalg av maskiner, utstyr og forbruksvarer av høy kvalitet. Utvalget vårt er tilpasset de spesifikke kravene som stilles i helsevesenet. Et eksempel på dette er utvalget av innovative gulvvaskemaskiner som er tilgjengelige i forskjellige design. 
De er veldig stille og enkle å manøvrere og forstyrrer derfor knapt virksomheten i det hele tatt.

Engangsproduktene våre, f.eks. Wetroks Masslinn støvbindende kluter (FIGR-sertifisert) Quick & Clean kluter oppfyller alle hygiene krav.

Wetrok Academy formidler spesialist kunnskap innen hygiene og desinfeksjon. Våre tilpassede kurs som utføres på stedet er skreddersydd for å passe dine behov og styrker din kunnskap om rengjøring.

Mopping

Løst skitt fjernes mekanisk fra glatt til lett strukturert gulvbelegg – uten virvlende støv. Gulvet forblir tørt.

Maskiner

Hardbundet skitt fjernes mekanisk-kjemisk med bruk av gulvvaskemaskin maskin

Desinfeksjon

Mål: Påføring av et desinfeksjonsmiddel på overflater for å drepe sykdomsfremkallende og skadelige mikroorganismer.

Utvalgte produkter

Ønsker du mer informasjon, tilbud eller en uforpliktende besøk-/demo. Ta kontakt med oss på telefon: +47 465 22 223, eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg så hurtig som mulig.