Offentlig virksomhet

Wetrok for kommuner, regioner og institusjoner i den offentlige sektor

Ren infrastruktur har en positiv effekt på omgivelsene. Vi støtter rengjørings avdelingen med skreddersydde rengjørings konsepter og kursing.

Institusjoner og organisasjoner for samfunnstjeneste har i dag samme status som serviceselskaper. Kunder og brukere ønsker å bli mottatt i et rent miljø og bli godt behandlet.

Med Wetrok som partner, drar du nytte av vår lange erfaring med å utvikle rengjøringskonsepter for kommuner, regioner og organisasjoner i offentlig sektor. Våre rengjørings eksperter utvikler effektive og tilpassede bruks løsninger som er like alsidig som bruksområdene deres: kontorer, ekspedisjoner, skoler, universiteter / høyskoler og museer.

Renholdsteamets tilpassede opplæring på stedet innenfor rammen av Wetrok Academy gjør at de delvis spesialutviklede rengjørings metodene blir brukt riktig.


Rengjøring av matte soner

Minimer mengden smuss som kommer inn utenfra, for smuss som ikke finnes trenger heller ikke fjernes

Støvsuging

Stort utvalg av støvsugere som fjerner effektivt løs smuss både på harde gulv og tepper-/matter.

Feiing

Vårt utvalg tilbyr støvfri feiing for alle bruksformål og for både innendørs og utendørs bruk. Wetrok feiemaskiner er konstruert for å tåle tøffe arbeidsforhold. De er slitesterke og sikrer høy produktivitet.

Gulvbehandling

Velg riktig gulv pleie. Den daglige rengjøring blir enklare. Velg riktig metode for respektive gulv.

Utvalgte produkter

Ønsker du mer informasjon, tilbud eller et uforpliktende møte. Ta kontakt med oss på telefon: +47 465 22 223, eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg så hurtig som mulig.