200W pulserende laser rensemaskin

 200W pulserende laser rensemaskin dekker mange rengjørings applikasjoner. Den kan fjerne rust, maling, belegg, oksider, muggsopp og mange andre overflate flekker på nesten alle metaller og enkelte ikke-metaller overflater. Den leveres i en «koffert» for enkel transportering.

Enkel å transportere

Helt nye bagasjekabinett som er lett og slitesterk. Den gjør det lettere å transportere. Enkelt å tilpasse ethvert transport behov.

Høyeffektiv

Med perfekte laser egenskaper og god puls form kontroll. Laser pulsfrekvens og puls bredde og en konstant høy toppeffekt. Egnet for et bredere spekter applikasjoner som bla. fjerning av rust, rengjøring av motor deler, graffiti mm. Høy ytelses galvanometer skanner, med rask, nøyaktig og stabil skann hastighet for lange perioder med laser rengjøring med høy effekt.

Enkel å bruke

Laser hodet er med enkel struktur og ergonomisk design. Lett å holde og er egnet for langtids arbeid. Flere typer er tilgjengelig og kan spesial tilpasses. Rengjør overflaten jevnt uten å skade underlaget. Velegnet for fjerning av rust, maling-/lakk, overflate belegg, graffiti mm.

Bedre rengjørings effekt

Nyutviklet spiral laser rengjørings lanse som unngår «zebra» linjene. Rengjør gjevt og effektivt uten å skade underlaget.

Ønsker du å vite mer om våre pulserende laser rengjørinsmaskiner, tilbud eller et uforpliktende møte. Ring oss på telefon 918 19 800 eller fyll ut kontaktskjemaet under så tar vi kontakt så hurtig som mulig.