Ryggsekk laser rengjøringsmaskin

Ryggsekk laser rengjøringsmaskin

På grunn av sin portabilitet, multifunksjon og enkel betjening brukes den hovedsakelig utendørs. Praktisk å betjene og veldig trygg. Det er lett og egnet for rengjøring av arbeidsstykker som ikke er lett å bli flyttet. Det brukes hovedsakelig i bilproduksjon, mekanisk prosessering, elektronisk prosessering, kulturell relikvie restaurering, mold industri, næringsmiddelindustrien, petrokjemisk industri og andre næringer. Det kan rense metalloksid, rust, keramikk, bygge yttervegg, gummi og andre materialer av skitten overflate.

Noen fordeler med Ryggsekk laser

1. Bærbart design

Den generelle systemstrukturen er kompakt, innstilling som en ryggsekk og et håndholdt laser hode lett å bære. Ryggsekken er ergonomisk utviklet og balanserert.

2. Mobil og praktisk

Operatøren kan bære den på baksiden, en enkelt person kan jobbe. I prosessen kan den flyttes enkelt og praktisk, noe som kan oppfylle applikasjons kravene til områder som ikke kan nås av annet stort rengjøringsutstyr. Maskinen er kompakt i størrelse og veier bare 11 kg.

3. Effektiv miljøvern

Høy rengjøringseffektivitet og store tidsbesparelser. Rengjørings prosessen utføres uten bruk av kjemikaler og sekundær forurensning kan unngåes.

Fordeler med produktet

Teknisk data:

ElementerSpesifikasjoner
Laser strøm100 W
Laser bølgelengde1064 mm
Pulserende energi1,8 mJ
Fiberkabel1,5 m
Fokusavstand for arbeid290 mm
HovedvertsstørrelseL*W*H: 404*326*132 mm
Hovedvertsvekt11 KG
Rengjør hodestørrelseL: 400mm; Φ50mm
Rengjør hodevekten2 KG
Lengde på strømkabelStandard 5m
Spenning110V AC ~ 220V AC
Arbeidsmiljø Temperatur10~40°C
Temperatur for lagringsmiljø-25~60°C
Arbeidsmiljø Fuktighet90%
KjølingLuftkjøling

Ønsker du å vite mer om våre laser rengjørinsmaskiner, tilbud eller et uforpliktende møte. Ring oss på telefon 918 19 800 eller fyll ut kontaktskjemaet under så tar vi kontakt så hurtig som mulig.