Bonastre Pads

Første poleringssystem i 3 trinn. Mange imiterer oss, få matcher oss!

Bonastre Pads økologiske poleringsskiver er ideelle for mekanisk overflatepolering uten høye brukererfaring, slik at alle kan oppnå utrolige resultater uten risiko for å skade eller flekker overflater. 

Bonastre Pads-plater overrasker med deres økonomi, hastighet, resultater og brukervennlighet. De har fordelen at de ikke blir påvirket av været, kaldt, varmt eller regnfullt, resultatene er alltid overraskende. De har flere bruksområder og kan brukes med forskjellige typer utstyr: lavhastighets poleringsmaskiner, manuelle polere og gulvvaskemaskiner, alle oppnår en utrolig glans ved å bruke bare vann.

Brukes sammen med skureemaskin

Tilsett vann, bruk den første røde skiven mellom 5 og 10 passeringer. Gjenta prosessen med den andre gule skiven, utfør mellom 5 og 10 passeringer og gjenta med den grønne skiven. Den grønne skiven anbefales å gjenta prosessen mellom 2 og 3 ganger med rent vann.

Det er viktig å alltid jobbe med rent vann for å få en bedre glans, hvis du ser at vannet er veldig skittent, støvsug og tilsett rent vann for å fortsette med prosessen.

Brukes sammen med gulvvaskemaskin

Ved poleringsapplikasjoner, gjør 10 til 15 passeringer med hver skive. For vedlikehold av jord med mye trafikk, som supermarkeder eller kjøpesentre, anbefaler vi at du kun holder den gule skiven, eller veksler mellom de gule og grønne skivene. På mindre reiste steder hold deg med det grønne. Likevel anbefaler vi gult for et mer optimalt resultat.

Alle Bonastre Pads leveres i størrelser fra 3 til 27 tommer.

Brosjyre

Ønsker du å vite mer om Bonastre pads eller et tilbud på kjøp. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800.