Rengjøring ved bruk av laser

Laser rengjøring

Laser rengjøring prinsipper og intelligent tilpasning

Rengjøring ved bruk av laser Laser rengjøring er en miljøvennlig industriell overflatebehandlings teknologi. Målet om å gjenskape gjenstanders overflate ved å skyte høyenergilaserstråle på objektoverflaten for å fjerne smuss, rust eller annet belegg. Smusset ol blir fordampet, sprukket eller sublimert. Den har karakteren av ingen sliping, ingen kontakt, ingen termisk effekt og kan tilpasses alle behandlingsforhold og arbeid på alle industrielle materialer. Ingen forbruksvarer er nødvendig som kjemisk eller rengjøringsmidler under arbeidsprosessen og pulveret det produserte er enkelt å samle inn og resirkulere. Alle disse egenskaper gjør laserrensemaskinen til å være den mest pålitelig, effektiv og miljøvennlig rengjøringsløsning i gjeldende industriell overflatebehandling. Laser rengjøring vil være nr. 1-løsningen i fremtidig industriell rengjøringsapplikasjoner.

Fordelene med laser rengjøring

Ingen skade på underlaget

Berøringsfri rengjøring. Ingen skade på underlaget. Fjerner kun overflateforurensninger.

Enkel betjening

Designet for å tilpasse seg forskjellige komplekse arbeidsmiljøer.

Selektiv operasjon

Ensartet rengjøringsresultat og rengjøringsområdet er kontrollerbart.

Enkel å automatisere

Høyere arbeidseffektivitet ved integrering med robot eller armaturer

Øknomisk og sikker

Bedre arbeidsforhold. Arbeidsbesparende og trygt for operatører

Miljøvennlig

Ingen kjemisk løsemidler og lavt støynivå.

Lite vedlikehold

Lave driftskostnader. ingen deler som er enkle å bryte ned, Ingen behov for slitedeler.

MRJ-Laser rensemaskiner er den nye generasjonen av høyteknologisk overflatebehandling på industrinivå. De er enkel å montere, kontrollere og å oppnå automatisering. Superenkel betjening: Slå på strøm og slå på enheten, så kan du rengjøre med kjemi og vannfri prosess: Autofokusrengjøring er tilgjengelig som kan passe til buet overflate med høy renhet og kan fjerne overflaterust, maling, harpiks, olje, flekker, belegg, etc.

MRJ-FL-C200L

Pulserende laser rensemaskiner

Pulserende lasere rensemaskiner dekker mange rengjørings applikasjoner. De kan fjerne rust, maling, belegg, oksider, muggsopp og mange andre overflate flekker på nesten alle metaller og enkelte ikke-metaller overflater. De leveres i flere design og styrker. Pulserende lasere er egnet for et bredere spekter applikasjoner som bla. fjerning av rust, rengjøring av motor deler, fjerning av rust, graffiti, maling, lakk mm. Høy ytelses galvanometer skanner, med rask, nøyaktig og stabil skann hastighet for lange perioder med laser rengjøring med høy effekt.
Se modeller

MRJ-FL-C3000C

CW laser rensemaskiner

Kontinuerlig (CW) Lasere er kontinuerlige laser med dobbel optisk laserstråle. De er helt nyutviklet lasere med ergonomisk design, høy rengjøringseffektivitet og bedre holdbarhet. Rengjøringsmodus med dobbel optisk stråle kan gjøre overflaten jevnere, dekke flere rengjøringsapplikasjoner og har en bedre balansere rengjøringseffekt og hastighet. Kontinuerlig laserrensemaskin (CW) brukes vanligvis på rengjøring av store stål konstruksjoner, rør, rammer, strukturer med mer. Den høye kraften til CW laseren vil effektivt forbedre rengjøringshastigheten noe som er veldig nyttig når du fjerner tykke overflatelag. 
Se modeller

Automatiske løsninger

Automatiske løsninger

MRJ-Laser har mer enn 12 års erfaring innen laserapplikasjonsteknologi og eier det anerkjente FoU-senteret med mer enn 30 ingeniører: automasjonsingeniører, elektroingeniører, mekaniske ingeniører, maskinvareingeniører, programvareingeniører, algoritmeingeniører, laserprosessingeniører etc. Med rikelig av kompetanse og kunnskap er MRJ-Laser dedikert til å tilby allsidige laserapplikasjonsløsninger for å møte tilpasningskravene til laserutstyr på forskjellige felt for kunder over hele verden.