Om DU-PUY

Skreddersydde Industrielle støvsugere

DU-PUY Industristøvsugere


I mer enn 50 år har DU-PUY- innovert og produsert industrielle suge løsninger med ett formål: Sikkerheten og rensligheten til våre kunders produksjonsanlegg.

Vår inspirasjon: din bedrift

Siden 1964 har DU-PUY produsert industrielle støvsugere for væsker og faste stoffer for alle industrielle applikasjoner. Siden den første støvsugeren har byggefilosofien ikke blitt inspirert av masseproduksjon, men av søket etter tilpassede løsninger, designet etter kundens behov. Fra design til forsendelse, blir våre industrielle støvsugere tenkt perfekt i hver eneste detalj, for å garantere den best mulige løsningen til sluttbrukeren.

Et komplett utvalg av industrielle støvsugere

I dag består utvalget av enfasede og trefasede støvsugere som er egnet for støvsuging av ethvert materiale: røykfylte, støvete, flytende, kornete, tunge, faste, lette, tunge, store osv. DU-PUY tilbyr industrielle støvsugere for industrien, patenterte skuffestøvsugere, sugesiloer, sentraliserte systemer, støvsamlere, sugere i rustfritt stål, ATEX-sertifiserte støvsugere, pneumatiske transportører og kraftige støvsugere for tung industri.

En industriell støvsuger må være:


Spesifikk

DU-PUY har 13 produktlinjer spesielt designet for å møte enhver industriell utfordring.


Erfart opplevelse

Etter mer enn 50 års aktivitet kan vi forsikre kundene om den virkelige kunnskapen innen håndverksindustrien, som gir våre produkter høye kvalitetsstandarder, stor oppmerksomhet på detaljer og et høyt nivå av tilpasning.

Høyt “verdi tillegg”

Våre produkter er ikke bare industrielle støvsugere, men ekte arbeidsverktøy som gir produksjonsprosessen mer effektivitet.

Tillpasset

Mer enn 100 standardmodeller er ikke nok? Ikke noe problem, vi vil designe den perfekte løsningen for din spesifikke applikasjon.

Pålitelig og garanti

Gjennomsnittlig garantert levetid for DU-PUY-aspiratorer overstiger 10 år. Denne særegenheten gjør disse arbeidsredskapene nesten uendelig liv.

Dekket av full støtte

DU-PUY produserer støvsugere av industriell kvalitet LAGET I ITALIA, og vi har et voksende salgsnettverk. På denne måten kan vi garantere den service du trenger når du trenger det.