Parkeringshusrenhold

ErstattParkeringshusrenhold

Hold parkeringshuset rent og samle opp støv og avfall

Vi har et meget stort utvalg av renholds maskiner som er spesielt beregnet for bruk i bla. parkeringshus, enten det gjelder feie, vask eller kombinert fei og vask med vår kombinasjons maskin. Hvilke maskiner som egner seg for dere avhenger av faktorer som størrelsen på parkeringshuset, type gulv mm. Vi leverer til kunder i hele Norge uten fordyrende mellomledd.

Kombinasjonsmaskiner

Er ideelle for ulike tunge rengjørings oppgaver i parkerings garasjer. De er robusthet og har stor ytelse. Å kombinere feie og vaske i samme arbeidsoppgave sparer tid og gir en meget høy rengjørings grad. Med separat feie- og vaske funksjon holdes smusset tørt, og man unngår vann i smuss beholderen. Det sikrer økt produktivitet og mindre vedlikehold for såvel operatør som for eier. En kombi maskin vil ha lavere samlede eier kostnader. 

Fiorentini I115 kombimaskin er tilgjengelig i tre varianter, LPG, Diesel og batteri og har et kompakt design og full oversikt for brukeren. Å kunne tømme innholdet i feie beholderen i en søppel kontainer har mange fordeler, blant annet: Den automatiske høy tømmingen sparer tid og operatøren kommer ikke i kontakt med det oppsamlede skitten. Den er også velegnet for utendørs feiing av gangstier etc.

Kombinasjonsmaskiner
Våtfeing med sylinder børster

Våtfeing med sylinder børster

En gulvvaskemaskin med sylindrisk børster er et riktig god løsning når større partikler er et problem. Sylinder versjonen er velegnet til rengjøring der det er behov for å feie og vaske i ett. Gulvvaskemaskiner med feiefunksjonalitet er utstyrt med to valse børster samt en egen avfall skuff hvor større partikler som grus, sand etc. blir samlet opp. Ypperlig til parkerings kjellere med betongdekke.

Med en innebygd oppsamler samles grov smusset i en beholder som er enkel å tømme. Dette gjør at man slipper arbeidet med å feie først. Finnes i batteri, diesel eller bensin versjoner og er tilgjengelig i vaske bredder fra 50 til 120 cm.

Feiemaskiner med oppsug

Feiemaskiner er også et godt alternativ for å fjerne smuss og større partikler i en parkerings garage. Spesielt i områder med drenerende belegningsstein der bruk av gulvvaskemaskin ikke er så egnet. Våre feiemaskiner er enkle å bruke og vedlikeholde og har en høy renholdsgrad. Vi tilbyr kun kvalitets feie og kostemaskiner fra ledende og anerkjente produsenter og de finnes i alle størrelser og i batteri, bensin eller diesel versjoner. Feiemaskiner kan brukes både til innendørs og utendørs.

Feiemaskiner med oppsug

Ønsker dere å vite mer om våre løsninger innen parkeringshusrenhold, demo, tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800.