TomCat Edge

Hva er Tomcat EDGE ® overflatebehandlingsteknologi?

Tomcat EDGE ® Technology er en ny type gulv skuring. Skuremaskiner har brukt den samme teknologien i nesten 50 år . Endelig har det skjedd en endring med Tomcat EDGE ® !

Som du kan se, på grunn av Tomcat EDGE ® Floor Machines rektangulære design, lar de firkantede hjørnene disse produktene komme inn i trange hjørner og mot fotlister som normalt var umulige.

Tomcat EDGE ® oscillerende skrubber gir enestående kvalitet og holdbarhet som varer i år etter år. Enten du skurer/stripper og pusser et linoleum, vinyl, stein, tre eller andre gulv vedlikeholdsoppgaver fra daglig rengjøring til restaureringsarbeid , har Tomcat det riktige gulv skurings utstyret for deg.

Store fordeler med å bruke Tomcat EDGE ® :

  • Betydelig reduksjon av skli- og fallulykker
  • Fasiliteter kan tjene LEEDS  kreditter
  • Kjemikalie fri gulvskuring – Pluss 70 % mindre vannforbruk!
  • Dobbel motorhastighet for å bytte mellom vedlikeholds skuring- og stripping moduser

Gi Floor Prep Crews produktivitet et løft med EDGE ® !

Tomcat EDGE® – serien med overflatebehandlingsmaskiner gir operatører muligheten til å kjemisk rense gulv . Ettersom vi alle presser på for nye måter å øke vår beskyttelse av miljøet og operatøren på, kan denne nye tilnærmingen til gulvpreparering bidra til å oppnå økt produktivitet og et tryggere miljø.

Tomcat EDGE ® -serien kan fungere med en rekke kvalitets pads, og eliminerer opptil 95 % av nødvendig kjemisk stripping. Alle modellene er enkle å bruke og vedlikeholde. Nye operatører kan læres opp på få minutter, i motsetning til «ekspertisen» som ofte læres på den harde måten med tradisjonelle roterende maskiner. Få bedre og mer konsistente resultater, og eliminer de store virvel merkene.

Overflater og riktige “Pads”

EQP – EDGE Prep Pad. Overflate: VCT, Flis

Unikt utformet for å forberede VCT-gulv til å etterbehandles uten bruk av sterke kjemikalier.

ESE – EDGE Shine Enhancer. Overflate: VCT, Flis

Anbefalt å bruke med vår “Shine Restorer”. Denne puten vil effektivt fjerne svarte riper og gjenopprette høyglans.

EDGE Screen Sanding Screen Tilgjengelig Grit (60/80/120/150)
Skjermstørrelser: 13″ x 19″ eller 14″ x 20″
.
Overflate: hardtre, Tre

For fjerning eller reparasjon av tregulv. Et ideelt bruksområde ville være å etterbehandle gulvet. Begge sider av skjermen kan brukes, og tørr eller våt er tillatt.

Flis- /fugeputeoverflate. Overflate: VCT, Flis

som kreves, og brukes til å rengjøre fugede fliser, terrazzo, støpte sklisikre gulv og andre ujevne gulv som vanligvis krever en børste.

SPP – Stone Prep Pad (Twister)
Tilgjengelige farger: (svart/grønn/rød/hvit/gul). Overflate: Betong, stein, vinyl og epoksy

spesialputer med mikroskopiske diamantmaterialer som renser og polerer gulvet mekanisk som erstatning for sterke kjemikalier .

EDGE pads oversikt

Ønsker du mer informasjon på TomCat EDGE serien, tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800