Wetrok Super Mambo

Hvorfor har Wetrok Super Mambo blitt en så stor suksess i Norge?

Wetrok Mambo er en kraftpakke av en gulvvaskemaskin som har blitt veldig godt mottatt i markedet. Ekstrem kompakt maskin som er ypperlig i trange og vanskelig tilgjengelige områder. Selv om Mambo er super kompakt så har den kapasitet som en mye større maskin. 30 liters vanntank og en vaske bredde på hele 43 cm gjør maskinen helt unik. De fleste maskiner i tilsvarende størrelse har gjerne en børste og gel batterier. Vekten på kun 63 kg gjør den også Wetrok Mambo velegnet til å enkelt kunne transporteres mellom forskjellige bruker steder. Mindre gulvvaskemaskiner med gel batterier veier faktisk vesentlig mere.

Mamboen sine fordeler som gjør den så spesiell:

To børster og sugenal rett bak børstene

Med et unikt to børste system git et kraftig børste trykk og større partikler samles enkelt opp da børstene roterer mot hverandre slik at større partikler blir sugd opp isteden for at de blir kastet til siden.

Ved at sugenalen er plassert rett bak børstene gjør maskinen veldig smidig i trange områder. I tillegg til børster kan den brukes med pads. I bilbutikker, matbutikker og restauranter der sand, chips etc. gjør den en ekstrem god jobb.

To børster og sugenal rett bak børstene
Kraftige litiumbatterier

Kraftige litiumbatterier

Wetrok Mambo leveres standard med kraftige litium batteriet som gir en konstant høy effekt og lang levetid sammenlignet med vanlige batterier.
Våre litium batteriene leveres med 5 års garanti. I tillegg til økt kraft og levetid så er batteriene vesentlig lettere.
Litium batterier har omtrentlig 4 ganger så lang levetid som standard vedlikeholdsfrie batterier.

Automatisk kjemi dosering

Automatisk kjemi dosering

Unngå overforbruk av kjemikaler. Utstyr Wetrok Discomatic Mambo med et helintegrert doserings system for en optimal blanding av vann og kjemikaler.
Miljøvennlig rengjøring med Wetrok AutoDose system: Full kontroll med forbruk av vann og rengjørings­middel.

Enkel betjening

Enkel betjening

Kun fire knapper gjør maskinen enkel å betjene og veldig brukervennlig.

Skinnende rene resultater

Skinnende rene resultater

Den innovative og patenterte Power-Whirl-funktionen fra Wetrok garanterer høyest mulig sugekraft.
Nalen skaper en optimal sugevirvel som omgående tørker gulvet – for et perfekt resultat.

Automatisk løftehjul

Automatisk løftehjul

Automatiske løftehjulet gjør det enkelt å transportere maskin fra sted til sted.

Wetrok Mambo filmer

Ønsker du mer informasjon, en uforpliktende demo, tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800